Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Image coach Yvonne Stoevelaar te gast bij Walk & Talk

Image coach Yvonne Stoevelaar te gast bij Walk & Talk

De Bibliotheek AanZet organiseert in samenwerking met de Levende Sollicitatiegids opnieuw dé koffiepauze voor werkzoekenden: Walk&Talk. Een bijeenkomst waar alle ruimte is om ervaringen te delen, contacten te leggen en elkaar verder te helpen. Walk&Talk geeft nieuwe inzichten en is een rustpunt in de intensieve zoektocht naar een baan.

Op dinsdag 6 september is vanaf 10.00 uur Yvonne Stoevelaar te gast in de Blauwe Kamer van Stadsbibliotheek Dordrecht. Zij is image coach en geeft praktische adviezen over je persoonlijke presentatie. En dat gaat niet alleen over de juiste kleding, maar ook over lichaamshouding en een goede handdruk.

Meedoen is gratis, aanmelden op www.debibliotheekaanzet.nl wordt aangeraden.

Wanneer?
6 september 2016 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet , Levende Sollicitatiegids
Locatie:
Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.