Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond over ooglidcorrectie

De plastisch chirurgen van het Albert Schweitzer ziekenhuis lichten op 7 september de operatieve ingreep ooglidcorrectie -vrijblijvend- toe aan belangstellenden. Het gaat hierbij om niet-verzekerde zorg. De avond start om 19.00 uur in het auditorium van locatie Dordwijk. Deze poliklinische operatie is bedoeld om gezakte oogleden en wenkbrauwen op te trekken. Dit leidt tot minder vermoeide ogen en vaak ook een jongere aanblik. Deze avond is er volop aandacht voor onder meer de methode van opereren, het resultaat, de voor- en nadelen en de prijs. Entree op de avond is gratis en vrijblijvend, maar aanmelden is nodig en kan via www.asz.nl/agenda 

Wanneer?
7 september 2016 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Albert schweitzer ziekenhuis
Locatie:
Dordwijk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.