Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond School Vest

Informatieavond School Vest

In november is de transformatie van School Vest tot het Gastenhuis Dordrecht een feit. Nog voor de kerstdagen nemen de eerste bewoners hun intrek in het compleet gerenoveerde pand. Het Gastenhuis biedt een kleinschalig thuis met 24-uurs zorg aan mensen met dementie, midden in het centrum van Dordrecht.

8 september informatieavond voor belangstellenden
Wie 24 uur per dag zorg en begeleiding nodig heeft en beschikt over een diagnose dementie, komt in aanmerking voor een woonplek in het Gastenhuis Dordrecht. In totaal zijn er 20 appartementen beschikbaar. Op dit moment is circa de helft van de appartementen verhuurd dan wel in optie. Op 8 september organiseert het zorgechtpaar in samenwerking met de initiatiefnemers van het Gastenhuis een vrijblijvende informatieavond. Tijdens deze avond vertellen zij meer over het Gastenhuis, over hoe zij het levensritme en de individuele behoeften van hun bewoners centraal stellen en hoe zij graag samenwerken met de bestaande sociale netwerken van hun bewoners. Ook geven zij meer informatie over de benodigde CIZ-indicatie, de kosten en alle voorzieningen, en geven zij een beeld van hoe het Gastenhuis er straks van binnen uit zal zien. Er is alle ruimte voor het stellen van vragen.

Locatie: Art & Dining, Museumstraat 38 in Dordrecht.

Tijd: Vrije inloop tussen 19.00u en 21.30u.

Programma: Om 20.00u is er een korte presentatie.

Wie voorafgaand aan deze avond reeds vragen heeft, kan contact opnemen met Trudie en Ronald Zwiers via onderstaande contactgegevens.

Wanneer?
8 september 2016 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Het Gastenhuis
06 - 23 05 78 83
dordrecht@hetgastenhuis.nl
Locatie:
Museumstraat 38
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.