Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing over het Engeland van Jane Austen

Lezing over het Engeland van Jane Austen

Op vrijdag 9 september 2016 geeft Karin Quint, auteur van de reisgids Het Engeland van Jane Austen, een lezing in het Dordts atriciërshuis in Dordrecht. Aansluitend serveert Hightealicious een uitgebreide high tea in de schitterende Maaskamer van dit museum aan de Wolwevershaven. Deelname kost € 39,95, incl. high tea en toegang tot het museum.

Deze nieuwe lezing is een vervolg op de succesvolle lezingenreeks die Quint in 2014 en 2015 gaf in het Dordts Patriciërshuis. Nu neemt ze de bezoekers mee ‘op vakantie’ door het Engeland van begin 19de eeuw. Ze vertelt over de plekken waar Jane Austen zelf op vakantie ging, die haar personages aandeden en die gebruikt zijn in verfilmingen.

Locaties die onder andere aan bod komen zijn het graafschap Kent, badplaats Lyme Regis, kuuroord Bath, de Peak District en Engelands hoofdstad Londen. Er worden onder andere fragmenten vertoond uit Sense and Sensibility, Pride and Prejudic en Persuasion. Na de lezing, die ca. 5 kwartier duurt, serveert Hightealicious een heerlijke high tea.

Aanmelden voor de lezing is noodzakelijk.  Kaartjes zijn te koop op www.janeausten.nl/shop. Reserveren kan ook via tel. 06-22334707 of e-mail: info@janeausten.nl.

Wanneer?
9 september 2016 van 10.30 tot 00.00 uur
Organisator
Dordts atriciërshuis
06-22334707
info@janeausten.nl
Locatie:
Wolwevershaven 9
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.