Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lunchconcert

Lunchconcert

Lunchconcert in de Trinitatiskapel te Dordrecht.
Op zaterdag 10 september 2016 verzorgen Johan den Hoedt, (orgel en piano) , Jeanette Jelier-den Hoedt, (fluit ) en Alisa van Dijk, (viool en zang) een concert in de Trinitatiskapel te Dordrecht.

Johan heeft orgel gestudeerd bij de legendarische organist Arie J. Keijzer aan het Rotterdams Conservatorium. Ook zijn zus heeft aan dit instituut gestudeerd. Broer en zus treden vaak met elkaar op en zijn goed op elkaar ingespeeld. Ze spelen erg muzikaal en weten het maximale uit hun instrument te halen.

Johan is als organist verbonden aan de Protestante gemeente de Wijnstok te Dubbeldam.

De violiste en zangeres Alisa van Dijk heeft zich onlangs gevestigd in Dordrecht en treedt regelmatig op in Dordrecht en omgeving. Haar vioolspel wordt gekenmerkt door een warme en zuivere toon. Alisa heeft veel ervaring opgebouwd in het samenspelen met orkesten en musici. De laatste jaren treedt ze ook op als klassiek geschoold zangeres. Haar opleiding heeft ze o.a. gevolgd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.

Ze spelen zaterdag een mooi en aantrekkelijk toegankelijk programma. Het programma wordt toegelicht door Rob Landman.
Ze openen het concert met 2 mooie stukjes van de componist Purcell voor fluit, orgel en zang, Als tweede klinkt op orgel het stuk ‘Variaties en Fuga over een thema van Purcell (opus 155)’ van de componist J.Bonset. Als derde hoort u een solo stuk viool van de Joodse componist E. Bloch, vervolgens spelen Johan en Jeanette op vleugel en fluit de Suite Modale van de zelfde componist E. Bloch. Het concert wordt afgesloten met een schitterende bewerking van het Choralvorspiel ‘Jesu, meine Freude’ gecomponeerd door Johan den Hoedt en uitgevoerd op fluit , viool en orgel.

De toegang is gratis. Het concert begint om 13 uur.
Adres Vriesestraat 20 -22 te Dordrecht
Allen van harte welkom.

Wanneer?
10 september 2016 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
Trinitatiskapel
0107142144
info@artofvoices.nl
Locatie:
Vriesestraat22
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.