Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Water tekent de Stad

Water tekent de Stad

Zondag 11 september vanaf 15.00 u: Combi-programma Film + Boek i.h.k.v. Open Monumentendag.

Via interviews en sfeerbeelden schetst Water Tekent de Stad hoe de monumentale stad Dordrecht leeft en werkt met water en zich ertegen beschermt. Uiteenlopende bewoners en deskundigen geven met kenmerkende verhalen een kleurrijk beeld van onze eigen monumentale stad aan het water.

Dordtse filmmaakster Evelyn Jansen weet "de ziel" van haar eigen stad goed te vangen. Wethouder Piet Sleeking beoordeelde de film na de première als "een reclame van een uur voor Dordrecht".

Aansluitend leest en bespreekt de Dordtse publicist Frits Baarda zijn recent verschenen boek: 111 PLEKKEN IN DORDRECHT DIE JE GEZIEN MOET HEBBEN. Daarin beschrijft hij heel persoonlijk en eigenzinnig zijn stad. Hij geeft zijn lezers de beste insidertips en laat ze andere wegen in slaan, weg van de toeristenpaden.

Kaartjes kosten € 6,50, reserveren via www.themoviesdordrecht of telefonisch via 078-7200777.

Wanneer?
11 september 2016 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
The Movies Dordrecht
Locatie:
The Movies aan de Nieuwstraat 60-62
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.