Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tori verhalenvertellers, met Gordon Bromet

Tori verhalenvertellers, met Gordon Bromet

Iedere tweede zondag van de maand presenteren RIGHTABOUTNOW INC en Stichting Tolhuistuin een tori. Naar Surinaams voorbeeld staan bij de tori verhalenvertellers centraal plus een hoofdgast. Voor deze editie is dat Gordon Bromet, a.k.a. Mr48Barz. Een “true lyricist” en eerlijke dichter die zich niet bedient van mooischrijverij en zich niet verschuilt achter mooie woorden. Via zijn performance krijg je een kijkje in zijn ziel.

Toegang: tickets zijn te koop voor € 7,50, zie www.2016jaarvanhetboek.nl/boekenparade/11-sept-real-men-read/

Helaas, de boekenparade, samen met dit evenement gepland gaat niet door.

Wanneer?
11 september 2016 van 15.00 tot 16.00 uur
Organisator
2016 jaar van het boek
Locatie:
Tolhuistuin
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.