Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

David Rovics

David Rovics

David Rovics
David Rovics is een singer-songwriter en een anarchist, of misschien andersom. Zijn liedjes gaan over politiek en bekijken situaties vaak vanuit een ander oogpunt. Zijn song ‘The Commons’ werd vorig jaar gecoverd door Armand en The Kik. Afkomstig uit Portland (US) tourt hij jaarlijks vier continenten over om op te treden in kroegen, zalen en vele manifestaties. Hij is grappig, ontroerend en wakkert de revolutie aan.

Toegang: Gratis | deur open 19:30 uur | aanvang muziek 20:00 uur

Wanneer?
19 september 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR Dordrecht
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.