Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Aan tafel met Bach

Aan tafel met Bach

Maandag 19 september: Aan tafel met Bach.

Freegan Kitchen, o.l.v. Robis Koopmans, start elke maandagmiddag met het snijden van groenten & fruit. Robis kookt veganistisch met produkten die overtollig zijn of qua vorm te groot, te dik of te dun.

Deze maandagavond komt het Bachfestival naar DOOR met een klein concertje van jong aanstormend accordeontalent van het Conservatorium van Amsterdam: Nicolai Stiuca. Hij verwierf al fans tijdens de eerste Happy Bachdag (21 maart, verjaardag van Bach) in

Dordrecht en speelt vanavond een Franse Suite van J.S. Bach.

Toegang: Gratis | deur open 17:15 uur | aanvang muziek 18:00 uur

Wanneer?
19 september 2016 van 17.15 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR Dordrecht
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.