Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimercafe: Erover praten helpt

Alzheimercafe: Erover praten helpt

Er over praten helpt
Iedereen kent het woord dementie, iedereen heeft het wel eens gehad over de ziekte van Alzheimer niet iedereen weet om te gaan met de mens die lijdt aan een vorm van dementie, niet iedereen weet wat hem/haar te wachten staat... kom vragen, luisteren, meedenken en word intussen wijzer

De "Blue Monday's" zorgen voor het muzikale tussenspel.

Zaal open 19.00, aanvang 19.30, einde circa 21.30 uur.


Voor informatie, voorlichting, lezingen of aanmelden als vrijwilliger Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden: Irma C. van Milt-Bethlehem 078-618 02 89  -  miltbeth@hetnet.nl

Bel voor vragen over dementie de gratis Alzheimertelefoon 0800-5088, 7 dagen per week bereikbaar van 9 - 23 uur

Kijk op www.alzheimer-nederland.nl en/of www.dementie.nl

Wanneer?
19 september 2016 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Alzheimer Cafe
078 622 00 00
Locatie:
Het Parkhuis, Haaswijkweg Oost 69a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.