Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Door Open

Door Open

Vrijdag 23 September
DOOR | OPEN - DOOR I OPEN is hét podium dat iedere week zorgt voor een gezellig avondje uit. Een podium voor singer-songwriters, (semi-akoestische) bands of thema-avond. Er is een (laagdrempelig) open podium met een open houding: De deur staat voor iedereen open, dus tot vrijdag.

Ruud Stoop
De warmste dagen zijn nog niet voorbij. In cultuurcentrum DOOR gaat vrijdagavond 23 september de temperatuur flink omhoog met muziek uit de warmste streek van Europa: Flamenco uit Andalusië (Spanje) met gitaarvirtuoos Ruud Stoop.
Ruud Stoop heeft na jarenlang verblijf in Córdoba een gitaaropleiding gevolgd bij de grootmeester Paco Peña. Hij is nu een vooraanstaand gitarist in Nederland.
Ook in Spanje wordt Ruud Stoop als flamencogitarist zeer gewaardeerd. Een opmerkelijke verdienste voor een Nederlander.
Zijn spel is veelzijdig: krachtig, ritmisch en dynamisch, breekbaar en gevoelig en bovenal melodieus.
Flamenco is zowel feestelijk als ontroerend en Ruud Stoop verstaat de kunst om de muziek toegankelijk te maken voor een breed publiek. Tijdens het optreden zal Stoop toelichting geven op zijn muziek en geïnterviewd worden door André van Schoonderwoerd. De avond wordt opgenomen.

Toegang: Gratis | deur open 19:30 uur | aanvang muziek 20:00 uur

Wanneer?
23 september 2016 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR Dordrecht
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.