Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Harry Merry + Ron Parelvet

Harry Merry + Ron Parelvet

Zaterdag 24 September
Harry Merry + Ron Parelvet
Harry Merry gaat in het dagelijks leven door als Beatles-fanaat en gerenommeerd postbode. Maar 's avonds staat hij het liefst op een podium om daar zijn kunsten te vertonen. De Pietje Bel van de alternative schlager is volgens velen een cultfiguur cq een weltschmerz brengende troubadour. Via zijn songs waan je je soms in een soort van dronkemanscaroussel. Maar alles komt goed. Met dank aan zijn grote voorbeelden: Felix Kubin, Mr Quintron en ... eh ... John Lennon.

Ron "Parelvet" Smith blijft een van Dordts meest fijnbesnaarde gitaristen. Dit gegeven etaleerde hij al in o.a. CoCo (met oa Phil Martin), Lorena Bobbitt (met o.a. Jan Kees Groeneveld) en zo'n 86 andere bands. Parelvet is een apart verhaal. Ongetwijfeld beinvloed door Mystery Train van Jim Jarmusch en de weemoed in songs van Hank Williams weet hij met Parelvet toch nog wel voldoende van zichzelf in te brengen.

Toegang: Gratis | deur open 19:30 uur | aanvang muziek 20:00 uur

Wanneer?
24 september 2016 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR Dordrecht
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.