Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

CoderDojo

CoderDojo

Een gave middag waar jongeren zelfstandig aan de slag gaan met programmeren
Bij een Dojo leren jonge mensen, tussen de 7 en 17 jaar, om te programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma's te maken, games te maken en meer. Dojo's worden opgezet en georganiseerd door vrijwilligers. Naast het leren programmeren, ontmoeten deelnemers ook anderen like-minded mensen, delen deelnemers waar ze aan aan het werken zijn en maken ze nieuwe dingen. CoderDojo maakt development en leren programmeren een leuke, sociale en kick ass ervaring. CoderDojo legt ook veel nadruk op open source en gratis software en heeft wereldwijd een breed netwerk aan vrijwilligers. CoderDojo heeft slecht één regel: "Boven Alles: Wees Cool!", pesten, liegen en mensen hun tijd verdoen is niet cool.

Op zaterdag 24 september is er een CoderDojo in de Blauwe Kamer van Stadsbibliotheek Dordrecht. Van 13.00 tot 15.00 uur kan jij aan de slag! Geef je van te voren even op via onderstaande link.

Vergeet niet je eigen laptop mee te nemen! Ben je niet in het bezig van een laptop? Stuur dan even een mailtje naar deblauwekamer@debibliotheekaanzet.nl

Praktische informatie
Datum: zaterdag 24 september
Tijd: 13.00 - 15.00 uur
Locatie: Stadsbibliotheek Dordrecht
Entree: gratis
Meld je aan via de website van de bibliotheek

Wanneer?
24 september 2016 van 13.00 tot 15.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.