Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Focus4Dordt

Focus4Dordt

Het doel van Focus4Dordt is duidelijk: mensen helpen om een blijvend verschil te maken in Dordrecht. Stefan van Ballegooie, jongerenambassadeur van de ChristenUnie, is hoopvol: “Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat christen-zijn de maatschappij veel geld bespaart. Door Focus4Dordt hoop ik dat mensen gemotiveerd raken om Dordrecht iedere dag een stukje mooier te maken. Bijvoorbeeld door eens op de koffie te gaan bij een eenzame buurtgenoot.”

Aanmelden: Focus4Dordt vindt plaats op donderdag 28 september 2016 van 18.00 – 21.30 uur in de Trinitatuskapel aan de Vriesestraat 22 in Dordrecht. Inschrijven kan tot woensdag 28 september 2016 via de website van de ChristenUnie-SGP Dordrecht. Toch zijn ook voorbijgangers van harte welkom. “De kerkdeuren staan de hele avond open en er zijn heerlijke broodjes”, zegt Hans Krijgsman, bestuurslid van SGP Dordrecht.

Wanneer?
28 september 2016 van 18.00 tot 21.30 uur
Organisator
Focus4Dordt
Locatie:
Trinitatiskapel
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.