Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Italiaans voor beginners

Cursus Italiaans voor beginners

Voor diegenen die geen of een zeer beperkte kennis hebben van het Italiaans start de Italiaanse taal- en cultuurvereniging Dante Aleghieri op 28 september een cursus Italiaans voor beginners.

De lessen worden op woensdag van 19.30 tot 21.30 uur gehouden bij de SSKW. De cursus bestaat uit 10 lessen van 2 uur en zijn thematisch opgezet rond situaties die van belang zijn voor mensen die de taal willen gebruiken in Italië en in contact willen komen met Italianen. De kosten zijn 130 euro per persoon, inclusief lidmaatschap van devereniging.

De boeken waarmee wordt gewerkt (Allegro studieboek en werkboek) moet U zelf aanschaffen; de kosten daarvan zijn ongeveer 60 euro.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Madeleine de Leede, tel. 078-6226566, e-mail: pronto@hccnet.nl.

Wanneer?
28 september 2016 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Dante Aleghieri
078-6226566
pronto@hccnet.nl
Locatie:
Spuiweg 93
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.