Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Veelzijdige schrijfster en muzikante Karin Giphart bij bibliotheek

Veelzijdige schrijfster en muzikante Karin Giphart bij bibliotheek

Op vrijdag 30 september is het Karin Giphart dag in de Blauwe Kamer van Stadsbibliotheek Dordrecht. Tijdens dit speciale programma is de veelzijdige schrijfster en muzikante eerst te gast bij ‘Koffie met…’ van 10.30 – 12.00 uur waar ze vertelt over haar werk en haar roerige jeugd in Dordrecht. Daarna zal ze aanwezig zijn bij het Taalcafé van 14.00 – 16.00 uur. Hier komen haar ervaringen met het schrijven voor laaggeletterden aan bod. 

Zowel taalvrijwilligers als taalleerders zijn deze middag welkom om te komen luisteren naar haar verhaal. Aansluitend wordt deze bijzondere dag afgesloten met de presentatie van haar nieuwste boek Wijnie, een familiesprookje waarbij het eerste exemplaar wordt overhandigd aan burgemeester Arno Brok van Dordrecht. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op www.debibliotheekaanzet.nl

Wanneer?
30 september 2016 van 10.30 tot 16.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.