Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tweede Dordtse Oktoberfest

Tweede Dordtse Oktoberfest

Organisator By Lipman en Restaurant Chez Heeren Jansen halen de Duitse gezelligheid naar Dordrecht op 30 september a.s. voor het tweede Dordts Oktoberfest. Dit jaar zal er voor het eerst een dag later een Hollands Oktoberfest georganiseerd worden die voor iedereen vanaf 18 jaar toegankelijk is.

Joyce Lipman: “Vorig jaar was het Dordts Oktoberfest een groot succes, voor dit jaar zijn we ook al bijna uitverkocht. We willen ook een ander publiek mee laten genieten van de sfeer en artiesten vandaar de Hollandse avond op zaterdag 1 oktober in de biertent. Op vrijdag is het voor bedrijven en hun relaties en op zaterdag willen we meer de sportteams en vriendengroepen bereiken. We hebben dit jaar meerdere live- artiesten geregeld voor beide dagen om er een nog groter feest van te maken.”

Op 30 september zal de biertent, op de kade bij Chez Heeren Jansen, weer vol Duitse gezelligheid staan. Iedereen verkleed in lederhosen en Dirndl jurken, een Duits buffet en natuurlijk grote pullen bier en volop gezelligheid. De artiesten Jan van Est en Het Feestteam zullen het feest compleet maken, samen met de DJ’s TFX en Martin Bogers achter de draaitafels.

Meer informatie over het Dordts Oktoberfest is te vinden op de website www.dordtsoktoberfest.nl.

Wanneer?
30 september 2016 van 18.00 tot 00.00 uur
Organisator
By Lipman en Restaurant Chez Heeren Jansen
Locatie:
Wieldrechtseweg 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.