Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hollands Oktoberfest

Hollands Oktoberfest

Op 1 oktober wordt de biertent aan de kade bij Chez Heeren Jansen omgetoverd in rood, wit, blauw en oranje. Bij het Hollands Oktoberfest draait het om Nederlandstalige meezingers in combinatie met feest muziek, volop gezelligheid en natuurlijk ook de grote Duitse bierpullen. John West, Gerrit van Kooten en Helemaal Hollands zorgen voor de Hollandse gezelligheid. Kortom, het belooft een unieke party in een über Hollandse setting te worden. 

Kaarten kosten €20,- p.p. (inclusief 1 consumptie). Meer informatie en het bestellen van kaarten voor het Hollands Oktoberfest via de website www.hollandsoktoberfest.nl. Jetzt geht’s los op 1 oktober.

Wanneer?
1 oktober 2016 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
By Lipman en Restaurant Chez Heeren Jansen
Locatie:
Wieldrechtseweg 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.