Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kruispunt Reeland start cursus over christelijk geloof

Kruispunt Reeland start cursus over christelijk geloof

Kruispunt Reeland start dinsdag 6 oktober met een Alpha cursus. Dit is een wereldwijd gegeven cursus die ingaat op vragen over het christelijk geloof.

De Alpha cursus is een plek van ontmoeting voor mensen die geïnteresseerd zijn in het christelijk geloof of daarover vragen hebben. Na een gezamenlijke maaltijd en de introductie van het thema, gaan deelnemers met elkaar in gesprek.

De cursus wordt wekelijks gehouden van 18:15 uur tot 21:00 uur. En duurt tien weken in totaal. Belangstellenden( vanaf 18 jaar) kunnen zich aanmelden via ons mailadres  De cursus wordt gegeven in de zaal van Speeltuin oosterkwartier aan de Meerkoetstraat 50A.
Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.

Kruispunt Reeland is een initiatief van de Kerk van de Nazarener Dordrecht. Het Kruispunt Reeland wil mensen verbinden en een ontmoetingsplek zijn in de wijk. Zij hebben  samenkomst (11:00 uur) en een lunch op zondagmiddag (12:00 uur) waar iedereen welkom voor is. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van Kruispunt Reeland.

Wanneer?
Van 6 oktober 2015 18.15 uur tot 6 oktober 2016 21.00 uur
Organisator
Kruispunt Reeland
administratieKR@nazarene.nl
Locatie:
Meerkoetlaan 50A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.