Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatiepunt PFOA en Chemours/Dupont

Informatiepunt PFOA en Chemours/Dupont

Vanaf dinsdag 10 mei kunnen bewoners van de wijk Merwedepolder/ Staart elke dinsdagmiddag tussen 16.00 uur tot 18.00 uur met hun vragen en zorgen over de situatie rond PFOA en Chemours/DuPont terecht bij het informatiepunt in de Merwelanden. Op het informatiepunt zijn een wijkverpleegkundige, een medisch milieukundig medewerker van de Dienst Gezondheid & Jeugd en de wijkmanager van de gemeente Dordrecht aanwezig.

Er zijn veel vragen over de uitstoot van PFOA in de afgelopen jaren. De meeste vragen die omwonenden stellen, gaan over hun gezondheid. Daarom is ervoor gekozen om mensen van de Dienst Gezondheid & Jeugd aanwezig te laten zijn.

In gesprek
Met het informatiepunt wil de gemeente het omwonenden makkelijk maken om hun vragen te stellen en in gesprek te gaan.

Wilma Wubben (wijkmanager): "Wij hopen van harte u te mogen ontmoeten. Schroom niet om uw vraag te stellen of uw zorgen te delen. Natuurlijk kunt u ook binnenlopen voor algemene informatie. We gaan graag met u in gesprek."
Eind juni evalueren de betrokkenen het gebruik van het informatiepunt.

Bereikbaar
Uiteraard blijft ook het telefoonnummer van de Dienst Gezondheid & Jeugd (078 770 85 00) bereikbaar voor alle vragen over gezondheid. De website www.dordrecht.nl/pfoa wordt steeds bijgewerkt als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Daar staat ook een uitgebreid overzicht van vragen en antwoorden.
• Informatiepunt PFOA – Chemours/Dupont
• Elke dinsdag van 16.00 tot 18.00 uur
• Locatie: de Merwelanden, Haringvlietstraat 515 in Dordrecht

Wanneer?
Van 10 mei 2016 16.00 uur tot 27 december 2016 18.00 uur
Organisator
Dienst Gezondheid & Jeugd
078 770 85 00
Locatie:
Merwelanden, Haringvlietstraat 515
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.