Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wekelijks inloopspreekuur van Rivas in Leef&-winkel

Wekelijks inloopspreekuur van Rivas in Leef&-winkel

In de Rivas Leef&-winkel aan de Albert Schweitzerplaats 33 in Dordrecht vindt het wekelijkse inloopspreekuur plaats Dit gebeurt tijdens de Week van Zorg en Welzijn.

Iedereen kan deze dag tussen 10.00 en 15.00 uur terecht met vragen over zorg. Alle bezoekers kunnen ook gratis een cholesteroltest laten doen. Verder zijn in de winkel handige zorghulpmiddelen te koop.

Wekelijks inloopspreekuur
Tijdens de wekelijkse inloopspreekuren beantwoorden medewerkers van Rivas alle vragen over zorg, zoals thuiszorg, persoonlijke verzorging en verpleging en palliatieve zorg. Het wekelijkse inloopspreekuur vindt plaats op donderdag van 12.00 tot 13.30 uur in de Rivas Leef&-winkel.

Gezond en zelfstandig leven
Naast deskundig advies kunnen mensen ook bij de medewerkers van de Leef&-winkel terecht voor allerlei producten en diensten voor een gezond en zelfstandig leven. Zo kunnen mensen zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen lenen, huren en kopen.

Meer informatie
Alle artikelen uit de Leef&-winkel zijn ook online te bestellen in de webwinkel . Neem voor meer informatie over de Leef&-winkels van Rivas contact op met Rivas Zorglijn.

Wanneer?
Van 20 maart 2014 10.00 uur tot 31 december 2016 15.00 uur
Organisator
Rivas Zorggroep
Locatie:
Albert Schweitzerplaats 33
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.