Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

SpeciaalKorfbal bij DeetosSnel

SpeciaalKorfbal bij DeetosSnel

Op 15 januari 2014 start korfbalvereniging DeetosSnel uit Dordrecht met het aanbieden van SpeciaalKorfbal. Dit is korfbal voor kinderen van acht tot twaalf jaar met autisme en/of een verstandelijke beperking.

Iedere woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur biedt DeetosSnel deze trainingen aan in de sporthal aan de Vorrinklaan 202 in Dordrecht (Crabbehof). Behalve korfballen, doen ze sport- en speloefeningen en trainen ze de conditie van de kinderen. Plezier hebben staat centraal.

De training is ontwikkeld in samenwerking met Tandem Support, onderdeel van MEE Drechtsteden en de trainers hebben ervaring met de doelgroep.

Wanneer?
Van 15 januari 2014 15.00 uur tot 31 december 2016 16.00 uur
Organisator
Vorrinklaan 202
06 40 447 406.
speciaalkorfbal@deetossnel.nl
Locatie:
DeetosSnel
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.