Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Side Service voor jongeren

Side Service voor jongeren

Eens per maand, namelijk op elke vierde zondag, organiseert de Nederlands Gereformeerde Open Hof Kerk een zogenoemde 'Side Service' voor jongeren tussen de 12 en 21 jaar. Dit houdt in dat er een speciale dienst voor deze leeftijdscategorie naast de reguliere is.

Wanneer?
Van 23 juni 2013 10.00 uur tot 31 december 2016 00.00 uur
Organisator
NGK Open Hof
Locatie:
Herschelstraat 27
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.