Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Loopbaanspreekuur

Loopbaanspreekuur

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kunt u geen baan vinden? Vindt u het moeilijk om te solliciteren? Wilt u zich beter profileren op de arbeidsmarkt? Dan is het gratis loopbaanspreekuur precies wat u nodig heeft.  Tijdens dit spreekuur krijgt u 15 minuten de gelegenheid vragen te stellen aan een deskundige van SBS Coaching over zaken als de huidige loopbaankoers, solliciteren en alle uitdagingen en knelpunten die hierbij komen kijken.

Loopbaanspreekuur
Het loopbaanspreekuur wordt gehouden voor mensen die moeite hebben een passende baan te vinden of niet tevreden zijn in hun huidige functie. Om kwaliteit te waarborgen werkt de Bibliotheek A tot Z samen met SBS Coaching, en met name Janet Neyhoft – van Tol. In een korte tijd wordt geleerd hoe een kandidaat zich krachtig, zelfverzekerd en doelgericht kan presenteren. Het doel is erachter te komen waar iemands talenten en sterke punten liggen, zodat er gericht kan worden gezocht naar een passende baan. Het is momenteel nog belangrijker dat een kandidaat zich goed kan presenteren. Er zijn al verschillende enthousiaste reacties binnengekomen van mensen die hebben deelgenomen aan het loopbaanspreekuur.

“Het loopbaanspreekuur vind ik intrigerend, confronterend, het zet je (anders) aan het denken”.

“Ik zou het loopbaanspreekuur aanbevelen aan iedereen, die moeite heeft om weer aan de slag te komen of die behoefte heeft aan heroriëntatie: Waar sta ik en waar wil ik naar toe?”.

Het loopbaanspreekuur heeft zijn effectiviteit inmiddels bewezen. Van alle deelnemers hebben er inmiddels 34 een loopbaantraject doorlopen, 9 mensen uit deze groep hebben daadwerkelijk een baan gevonden.

Over Janet Neyhoft-van den Tol
Janet Neyhoft-van den Tol is gecertificeerd Master Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) coach van Succes bij Solliciteren. Als coach herkent ze de wisselwerking tussen gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragingen. Hierdoor kan Neyhoft - van den Tol inzicht geven in persoonlijke kwaliteiten en sterke punten, en u erin trainen een werkgever te overtuigen van uw capaciteiten.

Toegang: gratis
Voor wie: 18+

Wanneer?
Van 14 december 2012 15.00 uur tot 31 december 2016 17.00 uur
Locatie:
de Bibliotheek A tot Z, vestiging Stadspolders, Dudokplein 211
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.