Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Duurzaamheidscafé met film Tomorrow Drechtsteden

Duurzaamheidscafé met film Tomorrow Drechtsteden

Iedereen is van harte welkom bij het eerste Duurzaamheidscafé van 2017 op 1 februari. Veel bewoners, organisaties, ondernemers en overheden werken aan een duurzamer Drechtsteden. De internationale film Tomorrow inspireerde tot het maken van een regionale versie: Tomorrow Drechtsteden, die de afgelopen maanden is vertoond in Dordrecht en Alblasserdam.

Een inventarisatie voor deze film leverde zeker 70 lokale/regionale initiatieven op. Samen kunnen we nog meer bereiken. Daarom staat dit café in het teken van kennismaken en ontdekken waar wij elkaar kunnen versterken. Ook leeft het idee om in het voorjaar een grote duurzame manifestatie te organiseren om te laten zien wat er allemaal al gebeurt en waar mensen zich bij kunnen aansluiten.

Tijdens het Duurzaamheidscafé wordt de film vertoond en is het mogelijk om kort te pitchen over een eigen initiatief of activiteit. Ook kun je op een tafel informatie neerleggen. Wil je daarvan gebruik maken? Meld je dan voor 15 januari 2017 bij secretaris@platformduurzaamdordrecht.nl

Het café wordt georganiseerd door het Platform Duurzaam Dordrecht en vindt zoals gebruikelijk plaats in duurzaamheidscentrum Weizigt en begint om 20.00 uur. Inloop om 19.30 uur, einde rond 22.00 uur. De entree is gratis.Wanneer?
1 februari 2017 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
770 82 00
secretaris@platformduurzaamdordrecht.nl
Locatie:
Van Bearleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.