Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema avond Mercurius: Uranografie, vroeger en nu

Thema avond Mercurius: Uranografie, vroeger en nu

Tijdens de thema-avonden bij sterrenwacht Mercurius wordt een bepaald object aan de hemel in de schijnwerpers gezet of wordt er informatie gegeven over een onderwerp uit de sterrenkunde of weerkunde. Vanavond is het thema: Uranografie, vroeger en nu.  Aansluitend (bij helder weer) naar de Koepel om een blik op de sterrenhemel te werpen.

Prijzen: volwassenen € 5.00. Minimum leeftijd 16 jaar

Wanneer?
3 februari 2017 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Sterrenwacht Mercurius
0184-490 660
info@sterrenwacht-mercurius.nl
Locatie:
Baanhoekweg 75
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.