Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Orgelconcert Sietze de Vries

Orgelconcert Sietze de Vries

Op zaterdag 4 februari a.s. wordt er in de Julianakerk een orgelconcert gehouden. Het concert zal verzorgd worden door de bekende Groningse organist Sietze de Vries. Hij zal deze middag het 32 stemmen tellende Edskesorgel bespelen. Op het programma staan literatuurwerken, improvisaties en samenzang.

Het concert wordt ‘s middags om 16:00 uur gehouden. Het is dus een ideale tijd om ook de kinderen mee te brengen. Na afloop mogen kinderen het kerkorgel bekijken en bespelen.

De toegang is gratis, na afloop is er wel een collecte ter bestrijding van de kosten.
In de omgeving van de kerk kan gratis worden geparkeerd.

Wanneer?
4 februari 2017 van 16.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Julianakerk, Mauritsweg 286
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.