Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jon van Eerd - Harrie let op de kleintjes

Jon van Eerd - Harrie let op de kleintjes

Ook dit seizoen is Jon van Eerd te zien in het theater. Dit keer met een hilarische voorstelling rondom zijn alter ego Harrie Vermeulen. Harrie komt vandaag babysitten in Schouwburg Kunstmin.

Hij klaagt steen en been op het moment dat hij moet babysitten. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes maakt hij er een enorme puinhoop van. En wat als de baby’s verdwenen zijn? Reken op zuurstoftekort want het wordt weer onvergetelijk lachen. Ook regiogenoot acteur Zjon Smaal uit ’s-Gravendeel is van de partij.

Tickets vanaf Euro 24,50 pst. zijn te koop via de website.

Wanneer?
5 februari 2017 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Schouwburg Kunstmin
Locatie:
Sint Jorisweg 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.