Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Presentatie van Nelleke Noordervliet

Presentatie van Nelleke Noordervliet

Stichting DordtLiterair nodigt u uit voor een presentatie van Nelleke Noordervliet op zondag 5 februari om 15.00 uur in het auditorium van het Dordrechts Museum. Nelleke Noordervliet wordt  door Kees Voorbij geïnterviewd over haar recent verschenen roman Aan het eind van de dag en andere publicaties.

Over de roman: Een voormalig vrouwelijke minister wordt gevraagd mee te werken aan een biografie over haarzelf. Dat confronteert haar met weggedrukte fases in haar leven.
Als lezer heb je vaak te maken met een min of meer sympathieke hoofdfiguur. Deze hoofdfiguur is eerder weerbarstig en rationeel afstandelijk dan sympathiek. Maar zeker is het een sterke en boeiende persoonlijkheid. Door de confrontatie met haar verleden kan ze niet aan haar gevoel ontsnappen.
Het boek kreeg lovende recensies. NRC bijv. beoordeelde Aan het eind van de dag als ‘een uitstekende en bijzonder onderhoudende roman’.
Nelleke Noordervliet is columniste voor Trouw en voor een radioprogramma op NPO1. Haar boeken zijn meermaals genomineerd en bekroond en in verschillende talen vertaald.

De sessie duurt van 15.00-16.45 uur met in de lounge een nadronk. De entrée is € 10,-
Graag uw stoel(en) reserveren via info@dordtliterair.nl onder vermelding van Noordervliet. Wanneer u uitsluitend voor deze culturele activiteit komt, dan graag de ingang van het restaurant nemen (oude hoofdingang). U betaalt bij de ingang van de zaal.

In het kort:
Wat: Interview met  Nelleke Noordervliet
Toegangsprijs: €  10,--
Wanneer: zondag 5 februari  van 15.00 – 16.45 uur
Waar: Dordrechts Museum, Museumstraat 40

Wanneer?
5 februari 2017 van 15.00 tot 16.45 uur
Organisator
Stichting DordtLiterair
info@dordtliterair.nl
Locatie:
Dordrechts Museum, Museumstraat 40
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.