Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Grabbelton treedt op bij DOOR

Grabbelton treedt op bij DOOR

DOOR I OPEN is hét podium dat iedere week zorgt voor een gezellig avondje uit. Een podium voor singer-songwriters, (semi-akoestische) bands of thema-avond. Er is een (laagdrempelig) open podium met een open houding: De deur staat voor iedereen open, dus tot vrijdag!

Grabbelton
Grabbelton bestaat uit Kim en Case die maandelijks de “Alles Mag Jam” in de Popcentrale leiden. Ze zijn beide al jaren actief in diverse bands en projecten. Case zit momenteel nog in de Skavuiten en werkt als begeleider bij Wolken TV. Als Grabbelton brengen ze akoestische versies van rockklassiekers.

Toegang: Gratis | Deur open 20:00 uur | Aanvang muziek 21:00 uur

Wanneer?
10 februari 2017 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.