Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Warme truiendag / warme chocolademelk

Warme truiendag / warme chocolademelk

Vrijdag 10 februari 2017 is het nationale Warmetruiendag. Op deze dag zetten mensen massaal de thermostaat minimaal één graad lager en besparen zo per graad 6% energie, en dus 6% CO2.

Ook Duurzaamheidscentrum Weizigt doet mee aan Warmetruiendag. Zij houden het echter niet bij één dag: zij maken er twee Warmetruiendagen van. Op donderdag 9 en vrijdag 10 februari gaat bij hen de verwarming lager.

Opnieuw & Co en choco
Op vrijdagmiddag 10 februari staat Opnieuw & Co met een kraampje met heerlijke warme truien, sjaals en mutsen in klimaatzone van de Stadsboerderij. Voor een klein prijsje koop je een heerlijke wintertrui! Bovendien schenken ze voor alle bezoekers tussen 13.00 en 16.00 uur warme chocolademelk.

Wanneer?
10 februari 2017 van 13.00 tot 16.00 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
770 82 00
weizigt@dordrecht.nl
Locatie:
Van Bearleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.