Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lizzy Timmers met de Terugkeer-Turk

Lizzy Timmers met de Terugkeer-Turk

Op dit moment verhuizen er meer mensen vanuit Nederland naar Turkije dan andersom. Steeds meer Nederlanders van Turkse afkomst emigreren naar het land van hun (voor)ouders. Betekent dit dat de multiculturele samenleving is mislukt? Een energieke voorstelling te zien op vrijdag 10 februari in Schouwburg Kunstmin.

De Terugkeer-Turk is een fictieve informatieavond en een muzikale en morele achtbaan ineen. Een door de wol geverfde journaliste presenteert de resultaten van haar multiculturele onderzoek. Als er echter een Turkse man opstaat die zijn hartverscheurende verhaal vertelt, spelen haar emoties op. Een komische en ontregelende confrontatie tussen de ‘witte’ presentatrice en de ‘terugkeer-turk’ is het gevolg.

Wanneer?
10 februari 2017 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
Schouwburg Kunstmin
Locatie:
Sint Jorisweg 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.