Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

X-enia en KUTWYV treden op bij DOOR

X-enia en KUTWYV treden op bij DOOR

Op zaterdag 11 februari treden X-enia en KUTWYV op bij DOOR.

X-ENIA - X-enia's muziek is te omschrijven als 'pop met een twist'. Karakteristiek is haar emotionele, krachtige zang, ondersteund door vintage synth, intuitief basspel en een verzameling van vreemde geluiden die zich kronkelend een weg banen in experimentele composities.

KUTWYV - Kutwyv (Lorna Buckley) is zonder twijfel de enige vrouw in Nederland met zo'n extreme performance, die elke keer weer anders is. Ze leerde de fijne kneepjes van het vak bij de roemruchte FCKN BSTRDS, maar is in haar eentje niet minder overdonderend qua noise en visueel spektakel.

DJ'S - Pernilla Ellens, afkomstig uit Eindhoven en nauw verbonden met de Effenaar, Incubate en Onomatopee (haar kunst- en muziekboekenshop) maar ook DJ. Haar draaistijl is vernieuwend en tijdloos in een notendop gevat. Met de nodige tongue-in-cheek wel te verstaan.

Toegang: Gratis | Deur open 20:00 uur | Aanvang muziek 21:00 uur

Wanneer?
11 februari 2017 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.