Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fancy Fair en Rommelmarkt Jong Jubal

Fancy Fair en Rommelmarkt Jong Jubal

Jong Jubal bestaat dit jaar 85 jaar! Om de kinderen dit jaar in een nieuw uniform te kunnen steken wordt er een fancy fair gehouden op zaterdag 11 februari.

Op deze dag is er in het clubgebouw van alles te doen en te beleven voor jong en oud. Tijdens de fancy fair wordt een loterij gehouden, en is er een rommelmarkt. Het clubhuis aan de Jan Ligthartlaan 1 is geopend van 9:30 uur tot 14:00 uur.

De leden van Jong Jubal houden die dag ook hun jaarlijkse Onderling Concours, waarbij door een vakkundige (muzikale) jury de prestaties van alle leden beoordeeld worden. De Jong Juballer met de meeste punten ontvangt 's avonds tijdens de feestavond de clubkampioen wisseltrofee.

Wanneer?
11 februari 2017 van 09.30 tot 14.00 uur
Organisator
Jubal
078 – 613 20 67
info@jubal.org
Locatie:
Jan Ligthartlaan 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.