Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijbelverhalenmiddag met pannenkoeken

Bijbelverhalenmiddag met pannenkoeken

Luister je graag naar verhalen? Kom dan op zaterdagmiddag 11 februari naar de Wilhelminakerk! Ds. Michiel, pastor Lianne en ds. Joke hebben een paar mooie Bijbelverhalen opgezocht die ze op een bijzondere manier aan jullie willen vertellen. De deur is om 15.30 uur open en dan beginnen we om 15.45 uur.

Als de verhalen verteld zijn eten we met elkaar nog gezellig pannenkoeken. Dan is de middag uiterlijk om 18.00uur afgelopen. Lijkt het je leuk om te komen? Iedereen, van jong tot oud, is welkom. Het is wel fijn als je je even opgeeft in verband met de maaltijd. Dat kan tot donderdag 9 februari.

Wanneer?
11 februari 2017 van 15.45 tot 18.00 uur
Organisator
Wilhelminakerk
Locatie:
Blekersdijk 41
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.