Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ein deutsches Requiem in de Augustijnenkerk.

Ein deutsches Requiem in de Augustijnenkerk.

Op 11 februari is er Ein deutsches Requiem in de Augustijnenkerk.

Ein deutsches Requiem, gecomponeerd door Johannes Brahms, is geen treurmuziek. De centrale gedachte van het werk is niet de eeuwige rust van de overledenen, maar voor alles de troost voor degenen die het leed dragen, muziek dus voor de levenden, de nabestaanden.

Wanneer?
11 februari 2017 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Augustijnenkerk
Locatie:
Voorstraat 216
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.