Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

WHOP Goes Pop open podium voor senioren

WHOP Goes Pop open podium voor senioren

Op 14 februari is er WHOP Goes Pop: Senioren open podium! Voor alle ouderen die van muziek houden, zelf muziek maken, een instrument bespelen of zingen. Entree: € 2,00 | Zaal open: 09:30 uur | Aanvang: 10:00 uur

Iedereen mag dan optreden en ervaring opdoen ‘on stage’. Ook koormuzikanten zijn van harte welkom. Het Energiehuis (de Popcentrale) zorgt voor de geluidsapparatuur (versterkers en microfoons), er is een piano. Er is geen begeleiding. Eigen muziek op USB-stick, of een eigen akoestisch instrument meenemen, is wel nodig. Vooral welkom zijn familie en vrienden. Komen kijken en luisteren naar optredens is ontspanning en geeft plezier.

Er is gratis koffie en thee. De bar is open.

Aanmelden kan via info@popcentrale.nl of sjoerd@popcentrale.nl. Voor vragen bel 088- 888 53 50, vraag naar Sjoerd van Lee.

Uw gastvrouw en gastheer deze morgen zijn: Klaartje van den Hurk en Ad Klous.

Wanneer?
14 februari 2017 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Popcentrale
088-8885350
info@popcentrale.nl
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.