Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Politiek Café over Active Ageing

Politiek Café over Active Ageing

Onder leiding van Kees Thies krijgen o.a. politici de gelegenheid hun visie en standpunten over Active Ageing en de huidige arbeidsmarktsituatie voor oudere werknemers te vertellen.

Meer informatie op de website

De Stichting 50+ Drechtsteden Werkt is een zelforganisatie met als doel de kansen van werkzoekende 50+ers op een succesvol herintreden in het arbeidsproces te verhogen. Ze ondersteunt 50+ers bij het versterken van de eigen regie op de loopbaan en biedt maatwerkondersteuning bij het ontwikkelen van de benodigde  vaardigheden. Op deze manier vergroten werktalenten hun kansen en perspectief op de arbeidsmarkt. Het gaat dus om het aanboren van de eigen kracht van mensen en om het versterken van hun vermogen tot zelfsturing.

Wanneer?
15 februari 2017 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
50+ Drechtsteden Werkt
Locatie:
De Buitenwacht Bosboom-Toussaintstraat 67
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.