Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oud-Dordtenaar Ruud Schaafsma vertelt over IJsland

Oud-Dordtenaar Ruud Schaafsma vertelt over IJsland

Ruud Schaafsma is geboren en opgegroeid in Dordrecht. Al meer dan vijftien jaar gaat hij 's zomers naar IJsland. Over zijn belevenissen schreef hij de boeken Struinen op IJsland en Verder struinen IJsland. Beide publicaties bevatten ook veel foto's. Schaafsma is verslingerd aan het prachtige landschap en de overweldigende natuur van IJsland. Zijn boeken kregen lovende recensies.

Woensdag 15 februari vertelt de schrijver over zijn boeken bij boekhandel Vos & van der Leer op de Voorstraat 258-A in Dordrecht. Aanvang 20.00 uur en de toegang is 5 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa of via vosvdleer@libris.nl

Wanneer?
15 februari 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Boekhandel Vos & van der Leer
078-6489911
vosvdleer@libris.nl
Locatie:
Voorstraat 258A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.