Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

DOCKING station in de bibliotheek

DOCKING station in de bibliotheek

De eerste bijeenkomst georganiseerd door DOCK op verzoek en samen met TIEN Plus (onderdeel van MEE Drechtsteden), De Bibliotheek AanZet en de gemeente Dordrecht was succesvol. Zowel qua inhoud – er waren zes inspirerende sprekers vanuit verschillende media – als qua opkomst. Ruim zestig Dordtenaren kwamen naar De Blauwe Kamer voor het onderwerp: hoe belangrijk is lokale (wijk- en burger) journalistiek voor een stad?

DOCKING station, een workshop waarbij iedere geïnteresseerde uitgedaagd wordt brainstormenderwijs inspirerende ideeën te leveren voor een vruchtbare verbinding tussen de burger, ‘het nieuws van de straat, de wijk en de stad’ en de diverse lokale media. Een maand later – in maart – zullen de resultaten hiervan worden gepresenteerd. Kom, denk en doe mee!

Aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Ook als je er de eerste keer niet bij kon zijn. Gratis toegang!

Wanneer?
16 februari 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.