Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

DOOR - Open met Arjan Loeve

DOOR - Open met Arjan Loeve

DOOR I OPEN is hét podium dat iedere week zorgt voor een gezellig avondje uit. Een podium voor singer-songwriters, (semi-akoestische) bands of thema-avond. Er is een (laagdrempelig) open podium met een open houding: De deur staat voor iedereen open, dus tot vrijdag!

Arjan Loeve
Arjen Loeve is 26 jaar. Hij speelde vroeger in de band Short Notice en schreef daarvoor ook 70% van de nummers. Tegenwoordig speelt hij alleen nog eigen werk. Hij stond al eerder op ons open podium en maakte toen al veel indruk. Reden genoeg om hen een keer als hoofdact uit te nodigen. Verder zijn wat grote voorbeelden: The Tallest Man on Earth, Bon Iver en John Mayer.

Toegang: Gratis | Deur open 20:00 uur | Aanvang muziek 21:00 uur

Wanneer?
17 februari 2017 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.