Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

TPIF: Thank Post It's Friday

TPIF: Thank Post It's Friday

Thank Post It's Friday; Een avond met een perfecte mix van muziek, cocktails, bubbels en gezelligheid. Wat denk je van een heerlijke New York Style Sour of een Limonsecco? Een glas champagne misschien? Of toch liever een glas speciaalbier?

Waarom begin je de avond niet met wat kleine lekkernijen uit de tapasbar? Oesters, Iberico-ham, Manchego, Prosciutto of een plank met Charcuterie.

Dit alles onder genot van de klanken van 078-Podcast. Deze drie heren zullen vanaf 21.00 zorgen voor een heerlijk relaxte vibe. Naarmate de avond vordert zal het tempo van de muziek ook wat opgeschroefd worden. Er zullen hier en daar zelfs wat dansmoves erin gegooid worden. Kortom; een avond waar je kan genieten van al het goede en lekkere in combinatie met geweldige muziek.

Wanneer?
17 februari 2017 van 22.00 tot 00.00 uur
Organisator
Restaurant Post
Locatie:
Johan de Wittstraat 128
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.