Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Live bij Daantje: Simone Roerade

Live bij Daantje: Simone Roerade

Cafe Restaurant Daantje in de Nieuwstraat organiseert een reeks kleine live optredens met akoestische musici uit de omgeving. Op zaterdagmiddag 18 februari verzorgt zangeres Simone Roerade uit Rotterdam een gratis optreden.

Groove, soul en jazz. Simone heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de (inter)nationale jazz en popscene. Samen met manlief Bart Wijtman en Ton van der Kolk brengen zij hun muzikale ervaringen bij elkaar deze middag.

In de jaren ‘90 maakte zangeres Simone Roerade een wereldtour met Candy Dulfer, scoorde een nummer 1 hit in Spanje met haar band Hips en zong ze met veel bekende artiesten in binnen en buitenland. Energie, dat is waar het om draait bij de muziek van Mrs Hips.

Daantje programmeert om de week live muziek op de zaterdagmiddag. Een klein optreden na het shoppen. Onder het genot van een drankje en eventueel hapje kunt u genieten van akoestische live muziek van zeer getalenteerde musici.

Wanneer?
18 februari 2017 van 15.30 tot 17.00 uur
Organisator
Daantje & Food & Drinks
info@daantjefoodanddrinks.nl
Locatie:
Nieuwstraat 25
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.