Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Varen en wandelen door de Ruigten Bezuiden De Peerenboom

Varen en wandelen door de Ruigten Bezuiden De Peerenboom

Vaar op 18 februari door de Hollandse Biesbosch in combinatie met een stevige winterse wandeling (circa 1,5 uur) door een voormalig landbouwgebied met de illustere naam: De Ruigten Bezuiden De Peerenboom. Sinds 2007 heeft het getij hier weer vrij spel waardoor dit een uitstekend foerageergebied werd voor vele soorten vogels.

Je vaart naar het gebied met een fluisterbootje. Aan boord zijn dekens beschikbaar tegen de winterse temperatuur.

Terug aan boord is er chocolademelk.

Stevige wandelschoenen en warme kleding worden aanbevolen.

Wanneer?
18 februari 2017 van 10.30 tot 13.30 uur
Organisator
Biesboschcentrum Dordrecht
630 53 53
info@biesbosch.org
Locatie:
Baanhoekweg 53
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.