Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugddienst Tegen de stroom in

Jeugddienst Tegen de stroom in

“Tegen de stroom in !” is het thema van de Jeugddienst in de Ontmoetingskerk. Deze dienst begint om 10 uur en duurt tot ongeveer 11.15 uur. Vanaf 09.30 uur staan de deuren open.

Vooraf en na afloop is er koffie en thee en voor de kinderen limonade. Lid of geen lid van onze kerk, u bent van harte welkom! Kom gerust met familie, vrienden en/of buren mee. Het adres is Slangenburg 3 (Naast de Jumbo supermarkt) in Sterrenburg 3.

De bussen van de buslijnen 5 en 7 stoppen voor de ingang van de kerk aan het Lunenburgplein.

Wanneer?
19 februari 2017 van 10.00 tot 11.15 uur
Organisator
Ontmoetingskerk
Locatie:
Slangenburg 3 (wijk Sterrenburg)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.