Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugd & Familievoorstelling Onbekend land van het Houten Huis.

Jeugd & Familievoorstelling Onbekend land van het Houten Huis.

Op 19 februari brengt Het Houten Huis de jeugd & familievoorstelling Onbekend land – Vanaf 6 jaar in de Kunstmin.

Een realistisch vluchtelingensprookje over verlangen, heimwee en ontdekken.

Na een lange reis zet ze met een plof haar koffers op de ijzige bergtop. Het is hier wit en glibberig. Dit is haar nieuwe thuis, maar alles is hier anders. De geluiden en geuren, de seizoenen en zelfs de manier waarop iedereen zich voortbeweegt. Ondanks het verlangen naar haar oude huis, ontdekt ze langzaam hoe alles werkt in dit onbekende land.

Wanneer?
19 februari 2017 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Schouwburg Kunstmin
Locatie:
Sint Jorisweg 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.