Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Istori Kita / Jouw familiegeschiedenis

Lezing Istori Kita / Jouw familiegeschiedenis

Lezing over het boek Istori Kita, jouw familiegeschiedenis. Ben jij nieuwsgierig naar de familieverhalen van je grootouders of ouders die in Nederlands-Indië zijn geboren opgegroeid? Dit boek is een perfecte leidraad om grootouders of ouders te laten vertellen over toen.
Toegang Euro 5,- p.p. incl. drankje. Aanmelden via email.

Wanneer?
19 februari 2017 van 15.00 tot 19.00 uur
Organisator
Toko Y-von
info@toko-y-von.nl
Locatie:
Admiraalsplein 7
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.