Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

IJssportinDordt met clinics

IJssportinDordt met clinics

IJssportinDordt is een  nieuw initiatief van de aanbieders van schaatssporten in Dordrecht. Zij verstrekken informatie over  de mogelijkheden tot het beoefenen van deze fantastische  ijssporten.

Ter kennismaking organiseert  IJssportinDordt  clinics  ijshockey, kunstschaatsen en shorttrack tijdens het vrij schaatsen op zondag 19 februari van 10:00 tot 14:00 uur in de Sportboulevard Dordrecht. De gratis clinics zijn toegankelijk voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Van tevoren aanmelden is niet nodig,  kinderen kunnen gewoon  meedoen.

Het vrij schaatsen  begint om 9.30 uur en het eerste uur  is  de 'vroege vogels'  korting van toepassing.
Meer informatie op de website.

Wanneer?
19 februari 2017 van 10.00 tot 14.00 uur
Organisator
Sportboulevard
Locatie:
Fanny Blankers-Koenweg 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.