Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

LinkedIn workshop werkzoekenden 50+

LinkedIn workshop werkzoekenden 50+

Op woensdag 22 februari organiseert de Stichting 50Plus Drechtsteden Werkt een workshop voor 50-plussers die op zoek zijn naar een (andere) baan en beter gebruik willen maken van LinkedIn. De workshop is gericht op mensen die al minimaal enige ervaring met LinkedIn hebben, maar graag hun LinkedIn-profiel willen verbeteren of effectiever gebruik van LinkedIn willen maken.

Hebt u interesse om aan deze workshop deel te nemen of om u aan te sluiten bij de Stichting 50Plus Drechtsteden Werkt, neemt u dan contact op via e-mail info@50plusdrechtsteden.nl

Wanneer?
22 februari 2017 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Stichting 50Plus Drechtsteden Werkt
info@50plusdrechtsteden.nl
Locatie:
De Buitenwacht, Bosboom Toussaintstraat 67
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.