Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lunchconcert Expeditie naar Parijs

Lunchconcert Expeditie naar Parijs

Lunchen met muziek op 23 februari in het Energiehuis. Celliste Lidi Blijdorp, pianist Tobias Borsboom en verteller Rens van Hoogdalem maken een expeditie naar Parijs. Op het programma staan de sonate van Debussy, twee delen van de sonate van Poulenc en een variëteit aan stukken van Fauré, Ravel en Satie.

Wanneer?
23 februari 2017 van 12.30 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.